Het is ons gelukt……

Ondanks al onze voornemens om te gaan trainen is het dit jaar weer niet gelukt om tijd te vinden om te gaan lopen. Dus we hebben de stoute schoenen maar aangetrokken en ons in het diepe gegooid om de 10km van Angkor te lopen.
Gelukkig had ik een “haas” mee in de vorm van Ina Siegel. Samen hebben we een goede tempo erin kunnen houden en we spraken elkaar moed in. Dit heeft als resultaat dat ik een snellere tijd heb gelopen dan vorig jaar. Ruim 2 minuten sneller dan vorig jaar. Ben best wel trots op me zelf. Na de finishlijn gepasseerd te hebben ben ik wel direct naar de massage afdeling gegaan en ik moet zeggen het heeft goed geholpen. Ook de dagen erna, nauwelijks last van mijn benen, enkels of knieen gehad. Lily heeft het ook uitgelopen. Ze heeft de hele tijd een aantal minuten voor me gelopen alleen in de laatste kilometers werd het te zwaar voor haar en verloor ze wat minuten. Maar ondanks dat heeft zij het ook uitgelopen zonder te trainen.
Het enige minpuntje is dat ik minder geld heb opgehaald dan vorig jaar voor ons weeshuisje in Colt. Misschien dat ik te weinig ruchtbaarheid aan heb gegeven dat mensen mij konden sponsoren. Als je vind dat ik ook een geweldige prestatie heb geleverd en je wil nog steeds wat doneren (zeker nu Kesrtmis voor de deur staat) is dit nog steeds mogelijk. Al de donaties gaan direct naar Colt. http://www.colt-cambodia.org

2 thoughts on “Het is ons gelukt……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s