Lotos Rallye 2014

Het wordt een jaarlijkse traditie om de Lotos Rallye te organiseren. Dit maal voor de tweede keer. De route is iets aangepast en dit jaar hebben we meer bezienswaardigheden er aan toegevoegd. Ieder jaar wordt deze tour beter en interessanter.

Ook dit jaar kwamen de meeste deelnemers uit Duitsland. Een hele gezellige groep maar het zou nog leuker zijn als we ook deelnemers uit andere landen kunnen ontvangen. Start en finish  was wederom Siem Reap.

Start Lotos Rallye 2014   Group Photo

 

 

 

 

 

 

De volgende bezienswaardigheden waren oa.in het programma opgenomen: Preah Vihear temple, Royal Palace, Rubber plantation, Pepper plantation, Angkor Wat, Ek Phnom, Phom Sampouv

Preah Vihear temple   Royal Palace eva + guide

 

 

 

 

 

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de deelnemers had een bocht verkeert ingeschat en reed een paar meter naar beneden. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, alleen de jeep was te zwaar beschadigt om er verder mee te rijden.

Jeep in the bush

 

 

 

 

 

 

Ondanks dit voorval was het een geweldige tour. Hele leuke avonden beleeft: sunset boot cruise met live muziek op de Mekong, een bbq avond in Battambang Resort, wijn drinken uit plastic glazen in de jungle, een afscheids dinner in Empress Angkor hotel en een gweldige zonsondergang in Kampot.

Volgend jaar is de datum al geprikt. 17 janaury 2015 gaat het weer gebeuren: dan wordt de Lotos Rallye 2015 voor de derde keer gehouden.

Jeep in front of independence monument Catherine alfred lily trophy Andre lily cheers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste nog een dank aan onze partners;

GF-Mediamarketing, Bridgestone, HR en Autobild

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s