De laatste tour…..

….en dan bedoel ik de Skoda tour. Dit keer zijn we op pad gegaan met RTL2 – Grip, das automagazin.
Mounir, de cameraman was ook dit keer van de partij. Hij filmde ook voor PS-das automagazin en de Communicatie Manager van Skoda, Dhr.Reichert was er weer bij. Nieuwe gezichten in de vorm van de presentator van het programma Matthias Malmedie en Axel Stein (een bekende duitse acteur). Startplaats was weer Phnom Penh. Daarna zijn we via Skuon en Pteah Kpoh (het dorpje van Lily) naar Kampong Cham gereden. Dit maal duurde het filmen veel langer omdat veel scenes opnieuw gedaan moest worden. Net zo lang totdat ze het perfecte plaatje hadden. Voor ons betekende dit veel wachten en wachten. De volgende dag hebben we gefilmd in Hancy pagoda en later uiteraard ook in Angkor. Het was weer een hoop geregel om alle documenten om te filmen in orde te krijgen. Waarom wordt het hier iedere keer moeilijker gemaakt? Maar goed, het is weer gelukt. We hebben weer genoten van deze reis en het resultaat is op 13 january 2013 te bewonderen op RTL2, Grip-das automagazin om 18.00uur.

Mounir en zijn broer Yousef, het camera team achter de schermen

Film opnames bij Prey Rup tempel

Lily en Axel Stein ( bekende duitse acteur)

One thought on “De laatste tour…..

 1. Soksebei!
  Plane eine Rund-Reise nach Kambodscha im April.
  Finde sonst keinen Internet-Kontakt von Ihnen.
  Ich hoffe, dass klappt auf diesem Weg !
  Danke, für die Mühe!
  herbert Stirn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s