Het is weer bijna zover…….

Volgende week is de Angkor Marathon. Natuurlijk lopen Lily en ik weer mee. Onze afspraak die we vorig jaar hadden gemaakt om te gaan trainen is totaal in het water gevallen. Maar desondanks doen we wel weer mee. Al is het maar om geld in te zamelen voor ons weeshuisje. Ook natuurlijk voor mezelf want het zal dan toch weer een hele prestatie zijn.

Wij zijn dus op zoek naar sponsors. Vind jij ook dat wij een geweldige prestatie gaan leveren? Beloon ons dan met een gift. Alle bedragen zijn welkom. Van klein tot groot. Het totale bedrag wordt 100% afgedragen aan ons weeshuisje in Phnom Penh.

Als je wilt doneren dan mag je me mailen: andreruys@hotmail.com

Angkor Marathon 2011

Angkor Marathon 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s