De eerste keer….

Vorige maand moesten we voor zaken naar Chiang Mai (Thailand). Een tijd geleden hadden we belooft dat we de ouders van Lily een keer mee zouden nemen naar het buitenland. Met de taxi zijn we van Siem Reap eerst naar de grens gereden. Per voet de grens overgestoken en aan de andere kant stond de taxi al op ons te wachten om ons vervolgens naar het vliegveld van Bangkok te brengen. Vanaf hier zouden we vliegen naar Chiang Mai. In tegenstelling tot Cambodja heb je in Thailand veel goedkope vliegtickets. Voor mijn schoonouders is het de eerste keer dat ze zouden vliegen. Nog nooit in een vliegtuig gezeten. Heel spannend voor ze en keken hun ogen uit.

Lily met haar ouders op het vliegveld van Bangkok

Eenmaal in de lucht kwamen de vragen. Wat is dit, en hoe zit dat? Wat is alles klein, enz enz. Het waren net kleine kinderen. Maar goed, zo was ik waarschijnlijk ook toen ik de eerste keer vloog.

Pa and Ma in the plane

Looking for someone?


De eerste keer vloog? wanneer was dat eigenlijk? Ik moet even goed nadenken maar snel wist ik het alweer. Ik was 20 jaar en we vlogen van Amsterdam naar Los Angeles.Een behoorlijk avontuur nog want zodra de banden het asfalt raakte werd er nog geapplaudiseerd. Ik probeer te tellen hoevaak ik nu gevlogen heb maar raak de tel kwijt. Als ik wat meer tijd heb zal ik eens een keer goed voor gaan zitten en tellen hoevaak ik inmiddels al gevlogen heb in de laatste 24 jaar. Trouwens, herinner jij nog je eerste vlucht?

Chiang Mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s