Manulife…

Een paar maanden geleden werden we benaderd door Bridge Event Organizer of we met ze wilden samenwerken betreffende een nieuw project. Een potentiele klant wil in Cambodja een congres/seminar organiseren en Bridge vroeg of wij de hotels, transfers, tours en de maaltijden zouden willen verzorgen. Een paar weken geleden was de kogel door de kerk en we konden beginnen met de voorbereidingen. Dat hebben we geweten. Meer dan 300 personen zouden komen uit 7 verschillende landen. Aankomst en vertrek op verschillende dagen, 4 verschillende 5 sterren hotels, diverse locaties voor lunch en dinner, tours naar de tempels. Ook is er een onderverdeling in “normale” gasten, VIP en VVIP gasten. Lily heeft dag en nacht gewerkt aan de planning. Niet eenvoudig mede om het feit dat ook bijna iedere dag nieuwe wijzigingen binnen kwamen. Was een planning bijna af, kon ze weer opnieuw beginnen. O ja, de naam van de opdrachgever: Manulife.

Manulife, welcome to Cambodia

Manulife is een grote verzekeraar uit Canada met ook vele vestigingen in Azie. Als laatste is 2 maanden geleden Cambodja aan toegevoegd en nu wilde ze voor hun managers uit Zuid-Oost Azie hun jaarlijkse seminar in Siem Reap houden. De managers die aan dit congres meedoen komen uit: Thailand, Vietnam, Filipijnen, Indonesie, Malaysie, Singapore en Cambodja.

Warm welcome at the airport of Siem Reap

Delegatie uit Malaysie

Bij de aankomst hal werd iedereen warm onthaalt door een groep Cambodjaanse meisjes uitgedost in Apsara kleding en door traditionele muziek.
Overdag waren er tours naar de tempels en seminars. Op 9 september was er een gala dinner en Manulife heeft flink uitgepakt. Live optredens van diverse Cambodjaanse artiesten en bands, waaronder ook de eerste en enige tenor in Cambodja. Een modeshow, en een spectaculaire openingsact.

Sethisak Khaon, first tenor in Cambodia

Tijdens een van de meetings die vooraf gingen met Manulife in Le Meridien, waar ook Dr. Beat Richner aan het lunchen was, had Lily geopperd of Manulife het ziekenhuis van Dr. Beat kon helpen. Een paar dagen later kregen we te horen dat Manulife razend enthousiast was. Tijdens het Gala dinner werd een veiling gehouden en de opbrengst van deze veiling zou Manulife verdubbelen. Er werd in totaal 11.500 dollar geveild en dit werd dus verdubbeld naar 23.000,- dollar. Hulde aan Manulife

Veiling tijdens Gala dinner

Manulife doneert aan Kantha Bopha Ziekenhuis

Het was hard werken en weinig slapen om alles geregelt te krijgen maar we kunnen met trots terug kijken op een geslaagd congres. In ieder geval van onze kant. Dank naar onze eigen medewerkers want die hebben ook extra hun best moeten doen en met name dank aan Lily. Zij heeft weer enorm veel bijgedrage om dit project tot een succes te maken.

Lily samen met de Angkor gidsen

U heeft een taxi nodig?

3 thoughts on “Manulife…

  1. Lees het nu pas, begrijp niet dat ik het gemist heb. Maar respect voor Lily! Maar Andre, ik lees nergens wat jij gedaan hebt??? 🙂

  2. Hallo Wilhelmien, Als ik je ga vertellen wat ik allemaal heb gedaan, dan zou het kunnen zijn dat je medelijden met me gaat krijgen. Ik ben een bescheiden mens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s