Skoda Yeti….

In mijn vorige blog had ik het nog over Volkswagen Kevers, nu wil ik het over de Skoda Yeti hebben. Blijft onder de paraplu van Volkswagen…..
Het leuke om in de reiswereld te werken is dat je hele leuke en interessante mensen tegen komt en daardoor ook hele leuke en originele opdrachten krijgt. Een aantal maanden geleden schreef ik al dat we met verschillende projecten bezig zijn. Een van deze projecten is met Skoda. Skoda heeft in het verleden photoshoots met de Yeti georganiseerd voor de Duitse pers in Amerika en in Namibie en nu willen ze naar Cambodja komen. De bedoeling is dat 8 autos naar Cambodja worden verscheept en deze worden dan gebruikt om 3 dagen door Cambodja te rijden met Duitse auto-journalisten maar ook met consumenten. Via het auto-magazine AUTOBILD (volgens mij ook in Nederland te verkrijgen) kan men kans maken op een geheel verzorgde reis naar Cambodja en je mag zelf in een Skoda Yeti rijden.

Met de Skoda Yeti door Cambodja rijden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s