Father's Restaurant…..

Een paar weken geleden kregen we de mededeling dat Father’s Restaurant op zoek moest naar een nieuwe lokatie. De eigenaar van de markt kwam op het idee om apartementen te gaan bouwen. Inmiddels hebben we een nieuwe lokatie gevonden. Street 9. Voor Siem Reap gangers, dit is vlakbij de Oude Markt, National Bank en naast Joe To Go Restaurant. Een prima lokatie. Alleen er moest nog wel veel gebeuren om het pandje restaurant klaar te maken. De vaste bezoekers van Father’s Restaurant weten ons alweer te vinden. Father’s Restaurant heeft een eigen website en is ook actief op facebook. http://www.fathersrestaurant.com en http://www.facebook.com/fathersrestaurant

Restaurant 1st floor


Restaurant 1st floor


Restaurant downstairs

2 thoughts on “Father's Restaurant…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s