Nieuwe tours…….

Zoals gewoonlijk is het nu ook laagseizoen. Tijd voor ons om nieuwe tours uit te zetten en alles weer te updaten. De afgelopen maanden hebben we dan ook weer door Cambodja heen getrokken en het blijft me steeds maar weer verbazen hoe snel alles verandert. Ook dit keer weer nieuwe activeiten ondernomen en (zelfs ook voor mij na 9 jaar) weer in nieuwe gebieden geweest. De afgelopen weken heb ik alles kunnen uitwerken en we hebben er een aantal prachtige tours kunnen toevoegen aan ons assortiment.

De tour waar ik het meest trots op ben is de 15 daagse jeep safari. Mijn wens is nu na 9 jaar uitegekomen. We kunnen nu dwars door de Cardamom mountains heen rijden. De tour kan op 2 manieren gedaan worden. 1. Individueel. Je kan vertrekken wanneer je wilt (beste tijd November tot Juni) en er gaat wel een engels sprekende gids en chauffeur mee. Alhoewel je zelf mag rijden. 2. Groepsverband. We vertrekken op vastgestelde data met minimaal 5 jeeps. Er gaat een volgauto mee met een monteur en reserve-onderdelen. De vertrek data voor het nieuwe seizoen; 19 November, 24 Dezember, 21 Januari 2013, 11 Maart 2013, 22 April 2013. In principe gaan er 2 personen in de jeep. De achterbank wordt gebruikt voor de bagage. Dit is een perfecte tour voor actieve, ondernemende en avontuurlijk ingestelde stelletjes maar ook voor vaders die hun zoon mee wil nemen op een avontuurlijke reis en natuurlijk voor iedereen die zijn leven lang al droomt om in een jeep door de jungle heen te rijden.

An exciting 15 days jeep safari straight through Cambodia with authentic American A2-jeeps. Away from the paved roads, experience the thrill of driving around Cambodia yourself! An adventurous spirit is required, not only because you will be driving an open car over dirt tracks, through the rain, etc. but also because hotels are alternated with homestays and even sleeping in hammocks in a bamboo hut on an island in the mighty Mekong River forms part of the tour. The program further consists of activities like mountain biking, cycling, sightseeing, a ride on a bamboo train, a day tour to the tropical island of Koh Rong Samloem, and many more. This is a group safari with two people per jeep. Technical assistance, spare parts and accompanying staff will be present. Operation of this tour is subject to a minimum of five jeeps. Discover Cambodia in a way no one else does!

Meer informatie vind je op de volgende website:
http://www.cambodia-travelpartner.com/15days_jeepsafari.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s