Cardamom Mountains……

In february zijn we voor de eerste keer van Koh Kong naar Pursat gereden, dwars door de Cardamom Mountains. Dat was toen voor mij de eerste keer. Een droom die uitgekomen is. Nu, een paar maanden later, wederom dwars door de Cardamom mountains met onze Montero. Samen met een Duitse marketingburo zijn we bezig om een route uit te stippelen van een fotoshoot voor een Duits automerk (lees= het automerk is in duitse handen). Met deze scouting tour zijn we aan het inventariseren hoe en wat we kunnen doen tijdens deze trip. Alles alles doorgaat (fingers crossed) dan mogen wij deze tour door de Cardamom Mountains nogeens 5x overdoen. Niet met onze Montero maar met hun auto’s ( als het doorgaat dan verklap ik nog wel om welk merk het gaat). Hier een aantal fotos van onze trip. Ik kan haast niet wachten om weer terug te gaan.

May 2012

New road from Koh Kong to Pursat

New road from Koh Kong to Pursat

2 thoughts on “Cardamom Mountains……

  1. Toch weer een reden om terug te komen, even sparen en dan….. zie je ons weer, ben je natuurlijk heel blij mee! 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s