Angkor Marathon………

En dit jaar wordt het op 2 december gehouden. Dat wil zeggen, je kan je inschrijven voor de 3,5,10 en 21 kilometer.
Bezoekers die regelmatig mijn weblog bezoeken weten dat ik het afgelopen jaar de 10km heb gelopen. Een hele prestatie want ik had me nauwelijks voorbereid op de 10km. En sinds mijn dubbele beenbreuk van 7 jaar geleden nooit meer iets aan sport gedaan. Ik vond het zelf een hele goede prestatie en ook een goede prestatie van de sponsors want door hen heb ik ruim 700 dollar bij elkaar gelopen voor Colt.

Dit jaar ga ik (en natuurlijk ook Lily) me weer inschrijven en ga ik me wel beter voorbereiden. Ik heb van internet al een trainings schema gedownload en volgende week gaan we van start. De uitdaging is een betere tijd te lopen dan vorig jaar en natuurlijk om meer geld via sponsors binnen te krijgen. Dit jaar gaat een gedeelte weer naar Colt en een gedeelte naar een Childcare center van Kimlay. De uitdaging: Sneller dan 1uur en 40 minuten en meer dan $ 700,- bij elkaar lopen.

One thought on “Angkor Marathon………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s