GroepT, Leuven, Belgie…..

Afgelopen maand was het rustig op deze weblog. Een van de redenen was dat Lily en ondergetekende op tour waren met een groep studenten uit Belgie. 29 studenten en 5 begeleiders mochten wij 2 weken door Cambodja (en een stukje Thailand) loodsen. Allemaal leraren (leraressen) in opleidinng. Toen ze bij ons een half jaar geleden aanklopte was hun verzoek dan ook dat tijdens deze rondreis het nadruk moest liggen op het onderwijssysteem in Cambodja. Zo hebben we nu diverse onderwijsprojecten bezocht, van een klein projectje op het platteland tot een instelling waar onderwijzers in Cambodja worden opgeleid. De Belgische studenten en hun begeleiders kwamen al snel tot de conclusie dat er nog veel gedaan moet worden in Cambodja en dat zij van geluk mogen spreken dat zij in Belgie zijn geboren. Voor deze jonge mensen is het een hele ervaring geweest om zo Cambodja te leren kennen. Veel gezien en gedaan en we mogen terug kijken op een zeer succesvolle reis. Onze dank gaat dan ook uit naar alle studenten, die ondanks dat ze wat te zagen (voor de nederlanders: klagen) hadden over de temperaturen hier en het vroege opstaan, zich voortreffelijk hebben gedragen. Ook gaat onze dank uit naar de begeleiders, Tim, Nick, Jeroen, Jan en Isabelle. Jullie zijn een fantastisch team en zonder jullie was de reis nooit geweest zoals het nu geweest is.
Als je het hele reisverslag wilt lezen over hun rondreis door Cambodja, ga dan naar de volgende weblog;
http://www.cambodjagroept.reismee.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s