Battambang Resort……..#1

De afgelopen maanden is het niet helemaal zo gegaan met de aannemer zoals we het wilde. Vooral voor Jan en Phary hebben hierdoor slapeloze nachten aan overgehouden. Het einde is (hopenlijk) nu bijna in zicht. Maar ja, je weet maar nooit met deze aannemer. Ze hebben in het verleden vaker dingen beloofd die ze later nooit hebben kunnen waar maken. Goed nieuws is dat Battambang Resort op de eerste plaats staat op tripadvisor , als beste hotel in Battambang. Goed gedaan Jan en Phary, we zijn trots op jullie. En we zijn natuurlijk ook trots op onze gasten die een aanbeveling hebben geschreven op deze site. http://www.tripadvisor.com

ranked # 1 in Battambang

2 thoughts on “Battambang Resort……..#1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s