Battambang update….

Gisteren waren we in Battambang. Het lukt de aannemer niet om op tijd alles af te krijgen. Het ligt niet aan het weer en niet aan andere zaken. De aannemer kan niet organiseren, delegeren en prioriteiten stellen. Misschien dat ik hier nog een boek over ga schrijven hoe alles in Cambodja wordt geregeld. Ook het zwembad heeft achterstand opgelopen. De belg, die voor H20 werkt (de zwembad bouwer) heeft zijn beloftes niet kunnen inwilligen. Hij heeft ons van alles belooft en zelfs in het begin nadrukkelijk opgewezen dat het binnen 3 maanden klaar zou zijn. Niets is minder waar en de eigenaar is met de noorderzon verdwenen. De belg (ik zal zijn naam nog niet noemen) wast zijn handen in onschuld. Sterker nog, hij heeft een advocaat in de arm genomen omdat we zijn naam en reputatie zouden schaden. Het moet niet gekker worden. Maar goed, ik denk dat we nog een paar weken nodig hebben om het te voltooiien. Als alles klaar is dan staat er wel een Resort waar we trots op mogen zijn. Het wordt veel mooier dan we ooit durfde te dromen. De afgelopen 2 nachten hebben we al op het Resort kunnen slapen en de kok is nu ook bezig om zijn kunsten up to date te houden. Nog even geduld en dan zien we jullie graag verschijnen in Battambang Resort. Wordt vervolgt..
Battambang Resort

One thought on “Battambang update….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s