Vakantiebeurzen….

Afgelopen maand waren we in Nederland en Spanje om Cambodja te promoten op de vakantiebeurzen. Er was een nieuwe vakantiebeurs in Amsterdam met als thema, bijzondere bestemmingen. Het werd georganiseerd in de Beurs van Berlage. Een prachtige locatie om hier een beurs te houden. Alleen je moet je auto niet naast het gebouw zetten in de garage van de Bijenkorf. Ik moest maar liefst 50 euro afrekenen voor een dagje parkeren!! Wat een boeven. Maar goed, we waren op uitnodiging van Treasury Travel, een van onze agenten in Nederland. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een aantal presentaties mocht geven. Deze presentaties over Cambodja werden goed bezocht en we kregen ook veel respons. Treasury Travel, nogmaals onze dank voor wat jullie voor ons hebben gedaan. Wim en Cynthia, het was klasse!!

Andre geeft een presentatie over Cambodia

Wim, Cynthia, Lily en Andre op de stand van Treasury Travel

Na de vakantiebeurs van Amsterdam stond de vakantiebeurs van Utrecht op het programma. Wederom op uitnodiging van Treasury Travel mochten wij hun helpen om reizen via Treasury Travel te promoten. Lily had haar Cambodjaanse jurk weer aan en zij trok vele potentiele klanten de stand in. Ook mocht ik weer presentaties houden. Dit keer niet in een klein zaaltje maar op het grote podium.

Andre geeft presentatie over Cambodja op het grote podium

Grote belangstelling voor de presentaties

Samen met onze Nederlandse/Spaanse contactpersoon in Madrid, Joris, zijn we ook naar de vakantiebeurs in Madrid geweest. In eerste instantie om de markt een beetje verkennen. Al snel kwamen we bij de stand van de Ministerie van Toerisme van Cambodja terecht. 4 Cambodjanen die werkzaam zijn voor de ministerie stonden moederziel alleen in de stand. Wat was het geval. Hun koffers met spullen/decoraties/posters zijn door Thai airways op een verkeerd vliegveld gedropt. Heel spijtig natuurlijk want zo’n stand kost toch een hoop geld. Om 17.00uur hielden ze het voor gezien en gingen terug naar het hotel. Omdat de beurs tot 20.00uur duurde, hebben wij maar hun stand ingenomen. En zeker niet zonder resultaat. Volgend jaar maar een eigen stand in Madrid.

Helaas waren de decoratie materialen door Thai airways te laat bezorgd

Kortom, het was wederom een zeer succesvolle verblijf in Nederland en Spanje. Vele oude bekende relaties gezien en gesproken. 2012 wordt een prachtig jaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s