Sponsor loop…..

Een paar dagen geleden heb ik geschreven dat ik de 10km van Angkor heb gelopen en dat ik dit niet alleen voor mezelf heb gedaan maar voor de kinderen van Colt. Van vrienden, familie en bekende heb ik dollars/euros gekregen en vandaag was de dag om dit officieel te overhandigen aan Colt. De kinderen hadden een grote Cheque gemaakt waar het bedrag op stond vermeld. 450 euro. Het is een kleine beetje meer geworden. In totaal heb ik aan Colt $ 676,- mogen overhandigen. Dank aan alle sponsors. Van dit geld wordt deze maand oa. rijst (zie foto) aangeschaft. Wilco en Frida ( namens Colt) zorgen ervoor dat dit op een correcte manier wordt uitgevoerd. Wil je meer weten over Colt: http://www.colt-cambodia.org Inmiddels is er ook een facebook page en er verschijnt regelmatig een nieuwsbrief. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Neem dan contact met me op. Volgend jaar gaan we wederom de 10 km van Angkor lopen en je mag ons steunen. ( of mee lopen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s