Kumho vs Bridgestone…..

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle jeeps in orde te krijgen voor de Lotos Rallye. Alles is gescheckt en de auto’s staan klaar voor gebruik. Morgen komt de groep uit Duitsland en vanaf maandag gaan we met 10 jeeps door Cambodja rijden. Hou Facebook in de gaten want iedere dag zal wel iets te vinden zijn over deze tour.

Anderhalf jaar geleden hadden we van Kumho Tyres nieuwe banden gekregen voor de jeeps. Er heeft zelfs een artikel in AutoBild gestaan. Nu hebben we een nieuwe sponsor. Bridgestone. En wederom is dit een bandenfabrikant. Nu wordt het ons wel erg moeilijk gemaakt. Welke naam wordt op de jeep geplakt? In Cambdodja doen ze gelukkig hier niet zo moeilijk over dus plakken we beide namen van de autobanden fabrikanten op onze jeeps

kumho vs bridgestone   Op dit moment ligt Kumho nog met een punt voor, want van Kumho hebben we nieuwe banden gekregen en van Bridgestone alleen nog maar de sticker……..Wie weet wat we nog krijgen…….

Als je de komende weken de jeeps door Cambodja ziet rijden, zwaai dan even, we zullen terug zwaaien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s