Oud-Collega…..

Mijn oud-collega, Gerrit Janssen (Sales Manager bij Comfort Card) heeft 10 jaar geleden afgesproken dat hij een keer naar Cambodja zou komen. Het heeft even geduurt maar hij is zijn afspraak nagekomen. De afgelopen 3 maanden zijn ze door Myanmaar, Laos en ook Cambodja gefietst. Natuurlijk zijn ze bij ons op de koffie gekomen in Siem Reap ( Gerrit fietst samen met Annemiek). Normaal blijven ze hooguit een paar dagen op 1 plek alleen in Siem Reap hebben ze een uitzondering gemaakt. Maar liefst 9 dagen zijn ze hier geweest. Of het nu zo gezellig met ons is, of aan het eten van Fathers Restaurant ligt of iets anders, ik weet het niet. Wel hebben een een zeer leuke tijd gehad. Gerrit en Annemiek, dank voor jullie bezoek en we hopen jullie nog een keer te zien. Of wel in Cambodja en anders in Nederland. Geniet nog van jullie laatste dagen op de fiets naar Bangkok.

gerrit - annemiek    Voor degene die in het verleden ook hebben geroepen dat ze een keer naar  Cambodja komen en nog steeds niet zijn geweest……je ziet het……het is nooit te laat om je beloftes na te komen.

Wil je weten hoe Gerrit en Annemiek Cambodja hebben ervaren…lees dan verder op hun weblog. http://blog.travelpod.com/travel-blog/bikers2/3/tpod.html

2 thoughts on “Oud-Collega…..

  1. Hallo Leon, bedoel je met: nu wij nog…..om Gerrit te zien of om mij te zien?. Btw Bij Comfort Card hadden ooit op een jaarlijkse meeting de slogan: Wij Nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s