Wat cijfertjes……

Een paar dagen geleden hebben we weer via CATA (Cambodian Association of Travel Agency) de laatste statistieken doorgekregen van de ministerie of Tourism. Ondanks de wereldwijde economische crisis weten toch steeds meer toeristen Cambodja te vinden. Het eerste semester van 2012 was de groei met maar liefst 26% gestegen! Met name de Aziatische markt groeit gigantisch hard. De malaise is in Nederland goed te merken, volgens veel insiders, maar toch kwamen er meer Nederlanders naar Cambodja toe dan vorig jaar. Een bescheiden groei van 7%. Mogen we best trots op zijn. Gelukkig mogen we medelen met deze feestvreugde. Ons bedrijf groeit ook behoorlijk ten opzichte van vorig jaar. We krijgen met name meer en meer toeristen uit Malaysia. Goed dat ik ook een aardig woordje Malay kan. Trima Kassi!!!

Totaal aantal toeristen in Cambodja tot en met 2011

7% meer Nederlanders in Cambodja dan vorig jaar

toerisme is Cambodja groeit nog steeds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s