We zijn begonnen…..

met het echte werk. We waren het afgelopen jaar natuurlijk al begonnen maar dat was op de tekentafel en samen met de architekt. Nu wordt er gewerkt op het land. De lijnen zijn uitgezet voor de bungalows, kantoor en restaurant en vandaag beginnen ze met het uitgraven van de fundering. Onder het toeziend oog van het management team van Battambang Resort en de architekt wordt er gekeken of de aannemer zijn werk goed doet.

DSC08100

En natuurlijk moet ook vanaf het water alles in de gaten worden gehouden.

DSC08114

Rivier is goedgekeurd. Er kunnen 2 bootjes langs elkaar heen varen.

 

5 thoughts on “We zijn begonnen…..

  1. Heel leuk om naar het eiland te kunnen varen, hoop echt dat het op tijd klaar is, maar als je aan ziet komen dat je het niet gaat redden zetten jullie er toch wel wat meer mannetjes op of een of ander machientje, alles voor je gasten zou ik zeggen!!!
    Wat is er trouwens op het eiland te zien??? Of komen daar de VIP rooms?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s