Spijkers met koppen slaan……

Sinds ik GM (voor Wilhelmien:Algemeen Directeur) ben van Cambodian Travel Partner  is het 1 en ander al veranderd. Zo zijn we bezig de laatste hand te leggen op de jeeptours. De website en de folder zijn bijna klaar. Binnenkort starten we met de promotie hiervan. Ook zijn we bezig een nieuw kantoor in te richten. Binnen nu en 2 weken kunnen we onze intrek hier in nemen. Daarnaast zijn we nog steeds druk bezig met de website van Cambodian Travel Partner.. De afgelopen jaar zijn er weer een hoop nieuwe activiteiten en excursies erbij gekomen in Cambodja. Dus achterover leunen zit er voorlopig niet meer in……….

IMG_0829

IMG_0830

7 thoughts on “Spijkers met koppen slaan……

  1. Geef maar een gil als het klaar is, dan ga ik hier in het zonnige Nderland voor jullie en het resort aan de lobby.

  2. Ik weet niet wat ik niet meer weet, ik denk dat ik teveel wodka heb gedronken op vakantie maar wat ik wel weet is dat je eindelijk ook weer eens aan het werk moet,dat is goed voor jou en zorg maar dat het resort klaar is op 11.11.11 zo niet geef maar een alternatief, wij weten het niet meer, oh dat was het….

  3. Als de alcohol in de vrouw is…….Jan heeft een heel goed alternatief gegeven. Hammocks!!! En als je iets eerder komt dan kun je mee helpen met stucadoren en schilderen…..

  4. Nou ik denk dat ik niet verder kom dan Hammocks, stukadoren of schilderen zou ik mij niet laten doen,maar dat hoeft ook niet, het is dan vast wel klaar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s