In de ww…….Uit de ww……..

Vorig jaar rond deze tijd moest ik afscheid nemen van Local Adventures en Lotus Lodge en daardoor kwam ik in de ww terecht. Zie mijn blog van een jaar geleden. In Cambodja mag je maar een jaar in de ww zitten en dan moet je weer gaan solliciteren. Vanochtend heb ik mijn eerste solliciatie gesprek gehad. Het was geen makkelijk gesprek en ze bleef maar doorvragen. Een uur nadat ik het gesprek had gehad werd ik al gebeld. Of ik vanmiddag al wil beginnen…… Ja , waarom niet. Ik zit al een jaar thuis en wil weer wat gaan doen. Dus vanmiddag ga ik mijn mooiste pak uit de kast halen en ga naar kantoor toe. Ik ben nu General Manager en moet er dus weer piekfijn uit zien.

New Logo

http://www.cambodia-travelpartner.com

 

4 thoughts on “In de ww…….Uit de ww……..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s