Mr. Blue……

In de voorgaande blogs heb ik geschreven over Mr. Blue. Nu schijnt het dat niet iedereen Mr. Blue kent. We gaan even terug in de tijd en wel precies 9 jaar geleden. Ik was begonnen aan mijn                    " wereldreis" in Australia. Gestart in Sydney om daarna naar Melbourne en Tasmanie te gaan en vervolgens uit te komen in Adelaide. Toen ik in Adelaide was besloot ik ook om de westkust van Australie te doen. Ik ontmoette een aantal mensen die met een rose minivan aan het rondreizen waren en zij zochten nog andere mensen om de benzine kosten mee te delen. We zijn met zijn zessen ( Sarah, Andy, Carissa, Martijn, Gareth en ik) in bijna 2 maanden van Adelaide via Perth naar Broome gereden.

F1000010

In Perth hebben we 2 weken in een hostel overnacht met de naam MadCat. Bij de receptie zat altijd een blauwe hond. We vonden het zo zeilig dat hij altijd daar zat en nooit buiten kwam en hebben besloten om deze hond mee te nemen op onze avonturen. Zo zou hij wat van de wereld te zien krijgen. De laatste dag in Perth hebben we hem meegemomen en vastgebonden op de bullsbar van onze minivan. Zo heeft hij een groot gedeelte van Australie gezien. Ook hadden we al snel een naam voor hem bedacht: Mr. Blue. Hij is met ons de bars ingeweest, we hebben hem leren toepen, hij heeft gedoken in Coral Bay, lust een aardig potje bier, heeft sjans bij de dames en spreekt vloeiend een  woordje Engels en Nederlands. In Darwin hebben we afscheid genomen. Martijn ging weer terug naar Nederland. Ik ging weer terug naar Adelaide en Gareth nam Mr. Blue mee naar Canada. Mr. Blue heeft een tijdje bij Gareth in Canada gewoond. 2 jaar later is Gareth naar Cambodja gekomen en heeft hij Mr. Blue meegenomen. Mr. Blue heeft ruim 6 jaar in Cambodja bij ons gewoond. Bibi, onze labrador, was dol op hem en ze waren dan ook de beste maatjes. Afgelopen maand hebben we Mr. Blue meegenomen naar Malaysie en de Philipijnen.

DSC03527

Hij heeft 2 weken kunnen relaxen op het strand van Boracay om vervolgens met Martijn terug te vliegen naar Nederland. Mr. Blue is dus nu in Nederland. Hij woont nu in het huis van Martijn in Veenendaal  Het is mogelijk om Mr. Blue te bezoeken  Afspraak is niet nodig. Martijn houdt van verrassingen. Doe Mr. Blue  dan wel de groeten van ons.

DSC03530

Het ga je goed, Mr. Blue!!!!

One thought on “Mr. Blue……

  1. Leuk verhaal, maar je geeft wel veel tips voor je kwisje!
    Dus de spelregels deugen echt niet
    Maar Mr.Blue heeft wel een leuk leven, geen wonder dat hij niet meer zo triest kijkt!
    en jullie trouwens ook niet….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s