Het regent….

Niks bijzonders toch……alhoewel……in het droogseizoen?  Natuurlijk kan er altijd wel een buitje vallen in het droogseizoen. Maar nu heeft het eergisteren en gisteravond geregend. Niet zomaar een buitje maar een flinke bui met onweer. Goed voor de plantjes natuurlijk. Kunnen we nu al concluderen dat het regenseizoen al begonnen is? Of maakt 1 koe nog geen regentijd?

P1100220

3 thoughts on “Het regent….

  1. één buitje en dan regentijd?als dat zo was regende het hier altijd en een koe maakt echt geen regentijd, weet ook niet hoe het in cambodja gaat met de hersenen? Krimpen ze ‘n beetje door de zon?? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s