Open…..

Father's Restaurant is open!!! Gisteren was de opening en het eten smaakte als vanouds. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en dinner en voor de gasten is er gratis wifi internet. Cambodjaans, Chinees of Western eten, het smaakt allemaal even lekker. Maar ook voor eens ijsje of een cocktail kun je hier terecht. Slogan: Western quality, local prices. Je bent van harte welkom in het restaurant van Mr. en Mrs. Lim!!!

DSC05272
DSC05273

9 thoughts on “Open…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s