Fathers Restaurant vervolg….

Afgelopen week stond in het teken van de voorbereidingen voor de opening van Father's Restaurant. Er wordt volop getimmerd en geschilderd. Schoonvader en schoonmoeder zijn iedere dag in de weer om alles op tijd klaar te krijgen. Ik ben bezig met de marketing. Want ondanks dat het een klein restaurantje is moeten we wel dadelijk gasten kunnen verwelkomen die  Father's Restaurant weten te kunnen vinden. De eerste stap is natuurlijk Google Maps. Men kan via het internet al kijken hoe je naar Father's Restaurant moet komen. Ga naar Google Maps en zoek op Fathers Restaurant Siem Reap. Als je het gevonden hebt klik dan op de naam Father's Restaurant en je vind een plattegrondje met de directions en info hoe je er moet komen. Ook is er al een fanpage aangemaakt op facebook. Inmiddels hebben er al 45 personen op LIKE gedrukt. Het ziet er allemaal veelbelovend uit.

04112010356
04112010358#1
04112010361

5 thoughts on “Fathers Restaurant vervolg….

  1. hoezo? dan zijn we in Siem Reap, voor die tijd zitten we in Battambang, daar wordt een of ander resort geopend…tenminste…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s