Water….

De buurlanden van Cambodja zijn behoorlijk zwaar getroffen door wateroverlast. Een kwart van Thailand staat onder water als ik de krantekoppen mag geloven. Dit zijn de naweeen van de tyfoon die over de Philipijnen heen trekt. Cambodja is gelukkig niet zo erg getroffen als Vietnam en Thailand. Ook hier zijn wegen ondergelopen en sommige dorpen zijn niet of nauwelijks te bereiken als je geen natte voeten wilt hebben.

Gisteren een eindje gefietst. Het viel niet mee om alleen maar droge wegen te vinden. Soms reden we tot kniehoogte toe in het water. Het leven gaat gewoon door, geen trauma teams voor de buurtbewoners.

DSC05196
  DSC05205

DSC05200

5 thoughts on “Water….

  1. Gelukkig gaat het weer de goeie kant op dan. Hier begint het en in Cambodja is het weer voorbij, misschien heen en weer reizen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s