Jackie Kennedy…..

Eerst het juiste antwoord op het kwisje: Jackie Kennedy, Lily Ruys Lim en Andre Ruys hebben in hetzelfde hotel overnacht. Het Independence Hotel in Sihanoukville.

Er zit weliswaar 45 jaar verschil in maar dat maakt niets uit. In de jaren 60 was Independence Hotel een elegant en chique hotel. Hotel was mede ontworpen door koning Sihanouk himself. Bekende Amerikanen hebben hier hun vakantie doorgebracht. Tijdens de oorlog is dit hotel geplunderd, kapot geschoten, verwaarloosd, etc etc. Het hotel is onlangs weer helemaal gerenoveerd en krijgt haar glans weer terug. Op uitnodiging van de General Manager Philip Toh hebben we onlangs hier een nacht verbleven. Prachtige kamers met een geweldige uitzicht over de Golf van Thailand.

DSC04980
DSC04986

Tijdens het ontbijt maakte we  kennis met een beroemdheid uit Cambodja. Madam Chanthy van TVK Cambodia. Zij is presentratrice op een van de Cambodjaanse TV zenders. Links op de foto haar dochter en rechts van haar Lily.

DSC05030

Mr. Philip Toh, dank voor de geweldige tijd in Independence hotel. Het was een onvergetelijke ervaring.

3 thoughts on “Jackie Kennedy…..

  1. We hebben geld zat, we hebben geld zat!!!

    och zo duur is het niet en je moet tenslotte alles meegemaakt hebben in je leven:)
    Maar jij ligt daar wel lekker lui op de bank maar moet er niet eens een keer gewerkt worden om het resort op tijd klaar te hebben????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s