De lucht in………

Cambodja heeft het nieuws weer gehaald in Nederland.  Dit keer niet over landmijnen of bommen, alhoewel we wel de lucht in gaan. Mr. Hun Sen (onze premier) heeft weer een nieuw plan bedacht. We gaan de een na hoogste wolkenkrabber ter wereld bouwen. Tenminste dat is zijn plan. Of we hier nu echt op zitten te wachten….ik denk het niet. Het geld (kost waarschijnlijk 144 miljoen euro) kan men beter investeren in de infrastructuur. Heeft Cambodja dan geen land meer? Ondanks dat Vietnam ieder jaar weer een stukje van Cambodja inpikt blijft er voorlopig nog genoeg land over. Cambodja is ruim 4x groter dan Nederland en er wonen maar 14 miljoen mensen. Dus we hebben nog geen wolkenkrabbers nodig. Uiteindelijk zal het waarschijnlijk een flat worden. Maar het is toch heerlijk als je wat te dromen hebt…..

Screen shot 2010-09-02 at 1.11.57 PM

3 thoughts on “De lucht in………

  1. Wat een onzin droom. Dat geld kan je op een veel betere manier besteden in het mooie Cambodja.

    Hun Sen zal wel gewoon een ervenis willen achterlaten, net zoals de koningen jaren terug deden in Angkor Wat.
    Persoonsverheerlijking, lijkt me hier het juiste woord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s