Bootje varen….

Siem Reap heeft  weer een attractie erbij. Met een soort gondel door de grachten van Angkor Thom varen. Wat een rust, wat een stilte. Als je wilt genieten van een mooie zonsondergang zonder dat je met een paar duizend andere toeristen bent, kan ik je deze trip aanbevelen. Je vaart langs de Great Wall of Cambodia en je kan er via een smal gangenstelsel onder de muur door lopen. En vanaf Prasat Chrung heb je dan een prachtig uitzicht over de omgeving.

DSC04498
DSC04496

12 thoughts on “Bootje varen….

  1. Andre je hebt weer hard gewerkt vandaag zie ik, maar het ziet er geweldig uit, gaan we zeker doen als we weer naar Cambodja komen.

  2. @Jan: Vergroot de onderste foto maar eens en kijk goed wie er in de boot zit.
    @Wilhelmien: Ik zie jullie (Cor) saampjes al in de boot zitten en ja, het was weer een zware dag.

  3. @Jan en Gerard: Dat kunnen jullie voorlopig op jullie buik schrijven. De eerste jaren (en ook daarna) is het flink aanpakken, leven op noodles en rijst, slapen in een hangmat en mischien 1x per week een pilsje.

  4. Jan en Gerard, het zal wel meevallen, het is volgens mij luieren in een hangmat met ‘n pilsje en wat werken betreft,leen het woordenboek van Andre maar, daar staat het precies in.

  5. @wilhelmien: Jan en ik hebben al een hoop tropenjaren erop zitten. Laat die groentjes maar eens werken. Anders moeten ze maar naar Luilekkerland gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s