4wheeldrive…..

31 augustus, wederom een prachtige dag om een tourtje te gaan maken. Ik had op de kaart uitgestippeld om via Kbal Spean om Koulen Mountain te rijden en dan door naar Beang Mealea. Ik heb deze route nog nooit gereden dus het is altijd afwachten wat voor soort wegen je onderweg tegenkomt. Ongeveer 10 km na Kbal Spean zijn we rechts een dirt road opgedraaid. Deze weg is pas aangelegd want ondanks dat het een dirt road (zandweg) is kun je gemakkelijk 70 km/u rijden. Omdat we naar Beang Mealea  via deze weg wilde, moesten we op een gegeven moment weer rechts. Nog steeds een goede weg maar we werden al gewaarschuwd in het dorpje dat de weg zou veranderen en dat het niet mogelijk was om naar Beang Mealea te rijden. Maar ja, dat moeten we eerst met onze eigen ogen zien. Na 5 km gereden te hebben hield de weg plotseling op. Gewoon, einde weg in the middle of knowhere!. Links lag een ossenkar-pad. Deze hebben we gevolgd tot zeker 10 km maar toen werd het onmogelijk om verder te gaan. De weg was voor een groot gedeelte ondergelopen en de boomstammen hinderden ons om verder te gaan. Toen maar weer omgedraaid en uiteindelijk via Phnom Bok weer terug te gaan naar Siem Reap.

31082010247

31082010250

10 thoughts on “4wheeldrive…..

  1. “Nog steeds een goede weg maar we werden al gewaarschuwd in het dorpje dat de weg zou veranderen en dat het niet mogelijk was om naar Beang Mealea te rijden.”

    Nee vooral niet luisteren!!! Je zou zo’n gids hebben.

  2. Mijn motto luid: Eerst zien, dan geloven.
    Ik zal je een ander voorbeeld geven: Je kan wel zeggen dat Feijenoord kampioen wordt maar ik wil het eerst zien en dan pas geloven. 🙂

  3. Ehhh ten eerste : Feyenoord schrijf je met een Y, want Feijenoord is een wijk in Rotterdam. Ten tweede…je zal niemand op korte termijn horen dat ze kampioen worden.

    Ik noem dit soort mensen gewoon eigenwijs. En dat is met ij.

  4. Ik wist niet dat volwassen mensen nog in sprookjes geloven. BTW dit is geen artikel over voetballen maar over een 4wd uitstpapje die Lily en ik gemaakt hebben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s