Beroemd in Nederland…….

In de nieuwe editie van Veronica Magazine (weeknummer 32) dat aanstaande Woensdag in de winkels ligt (of op je deurmat valt als je hierop bent geabonneerd) staat een reisartikel van Jeroen Mascini. Jeroen was een paar maanden geleden in Thailand en Cambodja. Hij heeft een stukje geschreven over deze 2 landen. In het grootste magazine van Nederland staat ook mij naam vermeld in dit artikel. Zal iemand mij herkennen als ik weer in Nederland ben?   Hieronder staat een gedeelte van het artikel. Het hele verslag van Jeroen kun je dus lezen in het Veronica Magazine.

Screen shot 2010-08-02 at 8.52.20 PM

3 thoughts on “Beroemd in Nederland…….

  1. Leuk man, Ik krijg hem zelf a.s. woensdag op de mat. Al moet ik wel zeggen dat je een stuk bent verandert als ik zo naar de rechter foto kijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s