Huisdieren………

Sommige mensen hebben een hond als huisdier. Weer andere hebben een kat. Er zijn zelfs die konijnen, hamsters, vissen, parkieten of papegaaien hebben. De extremisten onder ons hebben slangen, kielschildhagedis, dwergbaardagaam, Bahama-anolis, mini-hangbuikzwijn of een fret. Er zijn al paarden, ezels en schapen waargenomen in huiskamers. Wat hebben wij als huisdier? Wij houden zelf niet zo van grote dieren. Onze huisvriend is maar 20 cm klein. We hoeven hem niet uit te laten en voor eten zorgt hij zelf. Ook blaft hij niet bij het minste of geringste dus altijd een heerlijke nachtrust. Een betere huisvriend kun je dus niet wensen. Hoe hij heet? Spinnie. Spinnie de Spin.

Wie komt er nog bij ons overnachten?

02082010152

8 thoughts on “Huisdieren………

  1. Ben geen BN’er en vind ze verschrikkelijk, nog erger dan muizen, alhoewel…. Ik annuleer bij deze onze reservering.

  2. @ Kees: Dank je wel.
    @ Ans: Wij, BNners zijn wel wat gewend.
    @ Wilhelmien: Je kan pas iets annuleren als je eerst gereserveerd heb. Ik heb geen reservering van je ontvangen

  3. Je hebt hem door, was benieuwd of er reactie zou komen, je kunt het op 2 manieren lezen inderdaad.
    Die reservering heb ik jou vorig jaar al door gemaild, je zou aan het werk gaan maar ik heb nooit meer iets gehoord, weet je nog dat we Jan en Lily als chauffeur/gids wilden hebben? Maar ik snap het dat we daar nix meer van gehoord hebben, Lily een paar weken weg, het werd heel stil vanuit Cambodja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s