Binnen blijven….

We zitten midden in het regenseizoen. Dit betekent dat er meestal in de namiddag tussen 3 en 4 uur een flinke regenbui uit de lucht valt. Ook vandaag. Klokslag 3 uur begon het met regenen. In Nederland gaan de deuren en ramen dicht omdat het anders veel te koud word. Hier zetten we de deuren en ramen open. Frisse lucht door het hele huis. Hoelang het gaat duren? Mischien 5 minuten maar het zou ook weleens een paar uur kunnen duren. En daarna? Dan schijnt de zon weer. Heerlijk toch een voorspelbaar klimaat.

30072010148

5 thoughts on “Binnen blijven….

  1. Zucht, hadden wij ook maar regentijd. Dag suggereert tenminste een droge tijd. We zijn nog geen week terug en we zijn het druilerige weer alweer zat. De regentijd duurt hier twaalf maanden per jaar geloof is. Waar is dat droge weer waar nu.nl over schreef toen wij langs de Mekong aan de Beer Lao zaten?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s