Wat Po Lanka school….

Ruim een jaar zijn we nu betrokken bij Wat Po Lanka school. Dit is weliswaar een openbare school maar zonder hulp van ouders, donors en andere goedwillende mensen, zou deze school nooit zo goed kunnen draaien als nu. Meer dan 1100 kinderen gaan hier naar school toe. Voorheen werd er geen Engelse les gegeven. Met onze hulp krijgen een aantal kinderen van 6 tot 12 jaar iedere ochtend Engelse les. Aan het einde van het schooljaar krijgen de beste leerlingen van de school een extraatje. Pennen, schriften, kleurpotloden etc. Ook worden de donors en ouders (die meehelpen) in het zonnetje gezet. Wij (Lily, Kimlay en ik) kregen een mooie oorkonde van de directrice uitgereikt.

DSC03696
DSC03700

Na afloop van het officiele gedeelte was er nog een klein feestje. Muziek, drank en ballonnen. Dikke pret voor de kinderen maar ook voor de vrijwilligers.

DSC03749

2 thoughts on “Wat Po Lanka school….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s