Gevolgd door…..

Gisteren kreeg ik een mailtje van web-log met de volgende mededeling:

   

Hallo Andre Ruys,

Jan volgt je nu op Web-log.

Screen shot 2010-07-18 at 1.53.49 PM
Ik dacht meteen aan een sekte. Volgelingen. Ik ken deze optie van web-log nog niet. Het schijnt als je iemand "volgt" dat je dan alle berichten en reacties in je email binnen komen. Volgelingen worden deze groep van mensen genoemd. En ik heb al 1 volgeling.

Waarom weet ik dit nu pas? Als ik het eerder had geweten dan was de stichting van FOTFH er nog steeds en had deze stichting honderden volgelingen. En nu zit FOTFH opgescheept met honderden t-shirts en gratis consumptiebonnen. Zal door deze functie FOTFH een nieuwe kans krijgen?

De eerste schaap is over de dam. Wie volgt?

11 thoughts on “Gevolgd door…..

  1. Helaas, die ene ‘volgeling’ ben je kwijt, word mij te eng. Overigens krijg je als je iemand volgt geen emails maar worden nieuwe logs/reacties vermeld in de activiteiten.

  2. Jan bedankt voor de hulp, begin het te snappen, ik meld me nergens voor aan, voordat je het weet zit je eraan vast..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s