De lucht in……

Toen ik 8 jaar geleden voor het eerst in Siem Reap was gingen we naar de tempels van Angkor. 3 dagen lang, want er was verder niets te doen in Siem Reap. Tijden zijn verandert. De afgelopen jaren zijn er veel activiteiten erbij gekomen. Zo kun je bijvoorbeeld  met de helicopter een rondvlucht maken, adventure tours met een quad, balloonvlucht, naar diverse musea, paardrijden, pubstreet, night market etc etc. Zelfs een fishmassage behoort tot de mogelijkheden. De laatste aanwinst heet: Skyventure. Met microlights (een soort deltavliegen met een motor) kun je diverse vluchten maken. Vanmorgen zijn we hierheen geweest en Da (mijn een na jongste schoonzusje) mocht gratis een proefvlucht maken. Eddy bedankt!  En heeft ze genoten? De fotos zeggen denk ik genoeg.

20072010075
20072010084

7 thoughts on “De lucht in……

  1. Dat zeg ik. Dit moeten we ook in Battambang gaan doen. Ze geven ook opleidingen om piloot te worden. Zal ik me vast inschrijven en kan ik dit dan declareren?

  2. @Henk: je bent een echte nederlander. Als je het leuk vind dan is prijs niet belangrijk. Voor deze ene keer: 15 minuten: $ 45,- 30 minuten $ 75,- 45 minuten $ 100,-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s