Geridderd……

Wat een feest! Ik heb nog geen reden kunnen vinden om terug te gaan naar Nederland……maar dit feestje had ik  zeker niet willen missen. Ik ben jaloers op jullie. Gelukkig hebben we het live via de tv kunnen volgen en met mijn oranje shirtje aan leek het net alsof we erbij waren. Zelfs Lily kent alle namen van de spelers uit haar hoofd en zingt het Wilhelmus uit volle borst mee..

DSC03486

Niet alleen Bert van Marwijk en Gio van Bronckhorst zijn vandaag geridderd. Ik heb vandaag ook een onderscheiding gekregen. Mr. Sinan, onze directeur van Colt http://www.colt-cambodia.org, heeft alle bestuursleden voorgedragen om een eremedaille en een certificaat van de Cambodjaanse overheid te kunnen krijgen. En jawel hoor, het is hem gelukt. Wij hebben een eremedaille gekregen en een oorkonde voor al onze inzet om kinderen uit Cambodja te helpen. Deze penning en oorkonde hebben we uit naam van de Premier Mr. Hum Sen gekregen. (De hoogste politieke baas in Cambodja. Ik ben nu hartstikke  trots, trots, zoals alle Nederlanders trots zijn op hun team. Het is een geweldige eer en ik ben dus dan ook zeer in mijn nopjes (link naar voetbalschoenen 🙂 ) op deze onderscheiding.

DSC03494
DSC03497

27 thoughts on “Geridderd……

 1. @Jan: dank je
  @ Menno: dank je. bewaar je wat voor me?
  @ Jan en Gerard: dank je
  @ wilhelmien: dank je. Van goud natuurlijk. Ja, Jolanda, stiekem meelezen maar niet reageren. Laat eens wat van je horen en feliciteer je vader voor het behalen van de worldcup.

 2. Hey andre,
  bij deze, maar je snapt het druk druk druk, we hebben het niet allemaal zo goed als jij daar……
  Ik zal ons pap namens jou feliciteren, maar eigenlijk verdient hij het niet. Wilde de vlag niet buiten hangen, hebben wilhelmien en ik gedaan!!! (wil is dus soort van reserve spanjaard).

 3. @Jolanda: je kan het net zo druk maken als je het zelf wilt. Toverwoord is Time Management gekoppelt aan prioriteiten. Maw. ik doe eerst de leuke dingen en dan zie ik het wel. Moet je ook eens proberen. Gaat een wereld voor je open.
  Wat voor Spanjaard is hij? Hij zou trots moeten zijn. Spaanse vlag uit hangen, want zovaak zal het niet meer voorkomen.

 4. ijn dat jij dat kunt eerst leuke dingen en dan maar zien, helaas werkt dat hier niet.
  Eerst werken en centjes verdienen en dan kijken of er nog tijd over is, meestal niet..
  Zoek je nog een medewerker/werkster voor je nieuwe resort, we kunnen veel van je leren…

 5. Beste Andre,

  Wij volgen heel nauwgezet je weblog. Dus blijven wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen en alle andere zaken.
  Het W.K. is ten einde en daarmee is de rust in ons kleine landje weergekeerd.
  Rien heeft er van genoten. Zelf ben ik niet zo’n voetbalfan.
  Andre; van harte gefeliciteerd met je onderscheiding Een onderscheiding om trots op te zijn. Succes met het fantastisch werk voor het kinderhuis in Phnom Penh.

  Groeten, Rien en Ton.

 6. @wilhelmien: het werkt overal maar je zult prioriteiten moeten stellen en dingen moeten opofferen. Jan is de personeelsmanager. Je zal het hem moeten vragen. Je begint wel onderaan de ladder.

 7. @Rien en ton: leuk dat je me blijft volgen. De komende tijd geen verhalen meer over poules, standen en voetbal. Zal een opluchting voor Ton zijn. Ik ben er zeker trots op de onderscheiding. We gaan door met de opbouw van Cambodja.

 8. Tjs, waar gaan we het nu over hebben. Ik zal zeker een blog wijden over het weer en mischien nog wel veel meer. Het zal waarschijnlijk over de dagelijkse dingen gaan maar laat je gewoon verrassen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s