Dat is het einde….

 Dat is 't einde, dat doet de deur dicht

 Daar zijn geen woorden voor, ja, dat is tralalalalalala

 Ja, dat is tralalalala!

Jammer jammer jammer, Ze waren er zo dichtbij. Een team met zoveel gele kaarten op zak verdient het gewoonweg niet om wereldkampioen te worden. Hulde aan de jongens maar nog meer hulde voor het team van Spanje. 

Dit scherm gaat op zwa… ik bedoel op oranje. Over 2 jaar zijn er weer nieuwe kansen. Tot dan!!!

12072010063

Voor de meeschrijvers en statistisi onder ons: Ik ben uiteindelijk op een verdiende 84.205ste plaats terecht gekomen.Screen shot 2010-07-12 at 10.49.44 AM


10 thoughts on “Dat is het einde….

  1. @Andre-ja zonder onzin als “Een team met zoveel gele kaarten op zak verdient het gewoonweg niet om wereldkampioen te worden.” Waar haal je dat nou weer vandaan?

  2. Hoezo onzin? als je 9 gele kaarten krijgt plus een rode kaart, dan heb je het recht niet om wereldkampioen te worden. Mischien wereld kampioen in schoppen maar niet in voetbal. Het spelletje heet voetbal , en niet “schop de tegenstander onderuit”.

  3. Maar die gele en rode kaart waren niet terecht,ik geef het toe, de Spanjaarden waren ietsje pietsje beter en ondanks dat ze bij mij in de familie zitten had ik toch liever gehad dat Nederland gewonnen had, het is hier zo stil nu en het was zo gezellig,Het’s stil aan de overkant…..

  4. @wilhelmien: Stil aan de overkant? Daar geloof ik niets van. Ik denk dat Jolanda en haar familie flink aan het feesten zijn.

  5. Nou dat valt wel mee, De spaanse en Nederlandse vlag hangen samen buiten. Melchor doet net of het hem nix uitmaakt, maar stiekem is hij er wel blij mee natuurlijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s