Toeter…….

We beginnen al af te tellen. Morgen speelt Nederland haar derde belangrijkste wedstrijd van haar bestaan. De twee andere belangrijke wedstrijden werden verloren. Finale 74 en finale 78. Nu maken we wel een hele grote kans dat we wereldkampioen kunnen worden en komt mijn voorspelling uit. Eindelijk kunnen we tegen de wereld zeggen dat ook Nederland wereldkampioen voetballen is en komen we in het rijtje met Engeland, Duitsland, Brazilie, Argentinie, Italie, Uruguay, en Frankrijk te staan.

Wij zijn bezig met de voorbereidingen en gaan bij vrienden kijken. Natuurlijk zal de kamer oranje gekleurd zijn en schreeuwen we tijdens de wedstrijd tot dat de stembanden zich begeven. Want waar ik nog steeds een hekel aan heb is die rot toeter van een Vuvuzela. Ik hoop dat ze dat ding verbieden in de finale. Ik wil spreek koren horen zingen. Hup Holland Hup, laat de leeuw niet in zijn hemdje staan" en "Ole ole ole ole we are the champions" en "Stil aan de overkant, het is stil aan de overkant". Dat wil ik horen. Maar niet die toeters. Gek wordt je ervan.

Image001

3 thoughts on “Toeter…….

  1. Nou, daar gaat je kado. Volgens mij heeft Jan voor jou en Lily een mooie Oranje Vuvuzela gekocht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s