Wat doe ik?

Dat was de vraag van Henk. Nou Henk, ik kom tijd te kort. Laat ik nou eens de dag van vandaag nemen. 07.30uur ik neem nog even snel het dagprogramma door met de vrijwilligers. Op dit moment gaan de vrijwilligers naar 4 verschillende projecten in Siem Reap. De hele ochtend ben ik in SOID om te assisteren met het les geven.  's-Middag naar de floating school want daar zijn andere vrijwilligers aan het werk. Om half 5 de kinderen ophalen bij SOID want 10 kinderen krijgen zwemles. Een uurtjes zwemles gegeven in Angkor Spirit hotel en daarna de kinderen weer terug gebracht. Omdat het vrijdag is en dus de laatste dag van de week, een evaluatie met alle vrijwilligers. Even snel de week met ze door nemen. 20.00uur eindelijk thuis. Lekker onderuit zakken om naar Sportzomer te kijken. Mijn held, Robbie Rensenbrink is er. Als ik hem zo zie dan kan hij zo nog voor het nederlands team spelen. Leuk liedje trouwens van Guus en Youp.

09072010061

6 thoughts on “Wat doe ik?

 1. tjee wat een drukke dag :-):-):-) (betekenis:ik lig echt compleet in een deuk) Vertel ook eens over een maandag!
  Maar zonder flauwekul je doet echt goed werk, denk ik…..
  Leuk liedje inderdaad maar Youp kan in vergelijking met Guus echt niet zingen.

 2. @Henk: De bouw? Shit, de bouw! Helemaal vergeten. Ik ga er meteen achteraan.
  @Wilhelmien: En wat doe jij zoal op een vrijdag?
  Ik hoorde het al een paar weken geleden. Een vriend van mij, zijn vader werkt daar en hij vertelde het me al. Ze hadden het nooit aan de Amerikanen moeten verkopen.

 3. @Andre-wat ben je aan het bouwen? Na een paar jaar freewheelen in LL ben ik blij dat je nu wat dagvulling heb. Vooral die zwemles geven lijk t me vrij zwaar met van die leuke vrijwilligsterTs om je heen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s