We klimmen……

Even een update van de WK-poude voordat de halve finales gaan beginnen. Na een moeizame start, 220.198ste plaats (van de 254.607 deelnemers) schommelde ik ieder keer tussen de 205.000ste en 210.000ste plaats. De groepswedstrijden zijn voorbij en nu begint de wk pas echt. Ik begin op gang te komen want ik heb veel landen goed voorspeld die door gaan naar de achtste finale. De punten beginnen binnen te stromen. Nu zijn er nog 4 landen over en ik heb er 3 goed voorspeld. Duitsland, Spanje en Nederland. Alleen Uruguay zat bij mij niet in het rijtje. Maar ja, wie had verwacht dat Uruguay met die gekke Suarez de halve finale zou gaan halen. Ik in ieder geval niet. Ik ben dus de afgelopen dagen ruim 30.000 plaatsen geklommen en sta nu op een verdienstelijke 69.511ste plaats. Als mijn droomfinale Nederland – Duitsland (3-1) ook nog uit zal komen dan zal ik zeker weer een aantal plaatsen stijgen. Duim voor me!!!

Screen shot 2010-07-04 at 8.21.21 AM

9 thoughts on “We klimmen……

  1. Blijkbaar heb je dan meer verstand van voetbal, dan Jan. Die staat er in onze poul namelijk erg slecht voor.

  2. Natuurlijk heb ik meer verstand van voetballen dan Jan. Als je een beetje verstand van voetballen hebt dan roep je niet ieder jaar weer dat Feijenoord kampioen wordt…………………..
    ……………………..oops ga ik nu kijkers missen?

  3. Ik keek al niet veel en ik weet nu ook weer waarom. De mooie club FEIJENOORD belachelijk maken? Schaam je. Schrijf liever een blog over die &*%$# Huntelaar, die het tegen Brazilie nog niet op kon brengen om tien minuten voluit te gaan en zelfs in die korte periode een 100 % doelkans wist te verpesten. Misschien dat ik dan af en toe weer kijk op je (overigens uitstekende) log-slijm slijm)

  4. En zal ik het dan gelijk nog maar even zeggen: OOK VOLGEND JAAR WORDT FEIJENOORD KAMPIOEN ( of 1 van de jaren daarna)

  5. Er is niets mis met Feijenoord. Sterker nog, ik waardeer Feijenoord enorm, want Feijenoord geeft tenminste andere clubs de kans om kampioen te worden.

  6. @Kees: Dan kun je nog lang wachten. Ik zal geen blog over Huntelaar wijden. Dat heeft hij nog niet verdient. Als ik een blog over voetbalspelers ga schrijven dat zal het gaan over Rene en Willy vd Kerkhof, Jan Poortvliet, Willy vd Kuilen, Hans van Breukelen, Berry van Aerle of Jan van Beveren, zij hebben het verdient om een weblog te krijgen. Huntelaar mag niet eens de ballenjongen van deze klasse spelers/keepers zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s