Met samengeknepen billen…..

Wat een wedstrijd! Wat een spanning! Maar we hebben het geflikt, we hebben eindelijk na 36 jaar de Brazilianen verslagen. Het zal waarschijnlijk wel een aantal jaren van me leven kosten want mijn hart heeft in de tweede helft overuren moeten maken. Dit geldt zeker ook voor Daniel. De laatste 10 minuten waren voor hem 1 groot lijdensweg. Het was zo erg dat hij zelfs zijn vrouw en kind niet meer kon vinden en toen hij naar huis ging vergat hij zowaar de kinderwagen. Ik hoop voor hem dat Nederland in de volgende 2 wedstrijden meteen in de eerste 10 minuten 5 goals scoort zodat hij niet meer in spanning hoeft te zitten.

34241_1473737155851_1006339096_1325096_4659941_n

 

One thought on “Met samengeknepen billen…..

  1. Jij gaat wel heel ver met je t-shirt! (overigens wel leuk om in Cambodja te dragen na de winst? in de finale???)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s