We klimmen……..vervolg

Deze week staan de blogs in het teken van voetbal. Ook ik kan hier niet onderuit komen. Nederland heeft de halve finale gewonnen. Dat zal niemand ontgaan zijn. Het is 32 jaar geleden dat we voor de laatste keer in de finale stonden. De derde finale voor Nederland in 80 jaar WK-geschiedenis. 3x is scheepsrecht. Of het nu Duitsland of Spanje wordt, het maakt niet uit. We gaan winnen!!!!!! Wat voor mij ook belangrijk is: ik ben weer geklommen in de ranking. Ik bezet nu een 65.229ste plaats. Over een klein uurtjte speelt Duitsland tegen Spanje. Ik had voorspeld dat beiden ploegen in de halve finale zouden staan, en als Duitsland met 3-1 wint dan zal ik morgen in de weblog kunnen vermelden dat ik weer gestegen ben in het klassement. Maar zover is het nog niet. Ik ga kijken , ondanks dat het half 2 in de ochtend is.  Voor iedereen een goede wedstrijd toegewenst.

One thought on “We klimmen……..vervolg

  1. Prettige nacht en een spannende wedstrijd, gelukkig is het hier gewoon half 9, hoor morgen wel meer van je!
    groeten, Cor en Wilhelmien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s