Donkere wolken….

Ons vluchtschema:

VN845 28JUN HAN/REP HK2 1705 1850

In gewone mensentaal: We vliegen op 28 juni van Hanoi naar Siem Reap. Vertrektijd 5 uur smiddags en we komen aan om 18.50uur.

Dus ruimschoots op tijd voor de wedstrijd Nederland – Slowakije zou je zeggen. Deze begint hier plaatselijke tijd om 9 uur savonds. 20 km voordat we zouden landen horen we via de speakers in het vliegtuig de gezagvoerder zeggen: "Wegens slecht weer, storm, onweer en harde neerslag, zijn we genoodzaakt om rondjes te vliegen, 20 km van Siem Reap.  Zodra het weer beter is kunnen we gaan landen."

Tijd genoeg dacht ik zo. Maar na 20 minuten rondjes vliegen werd het weer er niet beter op. Nog een paar rondjes en eindelijk konden  naar SR vliegen en landen. Aan de grond hoorde we als het nog 5 minuten langer had geduurd dan zouden uitwijken naar Phnom Penh. Ik zou er niet aan moeten denken om het nederlands elftal te zien op het vliegveld in PP. Gelukkig waren we keurig op tijd thuis. Samen met Plony, Vuhta, Lily en mijn schoonvader naar een prachtige wedstijd gekeken. En ja, we zijn weer een ronde verder.

IMG_1445

7 thoughts on “Donkere wolken….

  1. Niet overdrijven, Henk. 26 graden is nog niet echt warm. Bij ons komt de temperatuur meter niet eens onder de 35 graden iedere dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s