Belasting…..

Afgelopen week las ik het volgende in de krant:

"Mensen die via het werk een WK-poule winnen moeten een derde van dewinst afstaan aan de Belastingdienst. Tenminste, als het prijzengeldmeer is dan 454 euro."

Ik ben me wezenloos geschrokken. Ik speel namelijk ook mee in een WK poule. (telesport). Stel dat ik win en moet 1/3 deel aan de fiscus afgeven…….dat is makkelijk voor ze verdient. Ik droomde al van een nieuwe Lexus, luxe boot, vakanite op de Maladiven en een kasteeltje in Frankrijk. Deze droom valt nu in duigen. Maar gelukkig zijn dromen bedrog, althans dat zong Marco altijd. Ik ben bang dat Marco gelijk krijgt. Ik heb vanmorgen de ranking bekeken van de WK Telesport poule en ik sta op een 191.219ste plaats na 1 speeldag. De kans dat ik de poule ga winnen is nu wel heel erg klein.

Screen shot 2010-06-12 at 10.33.15 AM

5 thoughts on “Belasting…..

  1. Ook Feijenoord heeft niets met voetbalkennis te maken, is alleen maar emotie, liefde en passie.

    Trouwens is de kansspelbelasting geen 33,33% (1/3) maar 29%. Gewoon zorgen dat je nooit meer dan 454 euro wint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s