Kampong Kleang….

In de buurt van Siem Reap liggen 3 verschillende dorpjes aan het meer. Het meest bekende is Chong Kneas. Ligt maar 12 km verwijdert van Siem Reap en is " ontdekt" door de toeristen. In het hoogseizoen vertrekken honderden boten naar dit dorp. Een stukje verder op ligt Kampong Pluk. Alleen in het droogseizoen zeer moeilijk te bereiken. Zelfs met een 4wd auto lukt het meestal niet. Je moet wachten tot het water hoog genoeg is en dan kun je met de boot naar dit dorp gaan. Dan heb je nog Kampong Kleang. Ruim 40 km van Siem Reap. Je moet een stukje rijden maar dan kom je nog in een echt authentiek dorp. De mensen hier zijn supervriendelijk. Ik kom hier 4 a 5 keer per jaar en iedere keer kijk ik weer mijn ogen uit. Ook vandaag zijn we weer geweest. Je ziet dat het water nog zeer laag staat. Over een paar maanden vaar je zo de huiskamer binnen.11062010028

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s