Waar heb jij gekeken?

En dan bedoel ik natuurlijk de wedstrijd Nederland – Denemarken. Als ik de kranten mag geloven heeft half Nederland een snipperdag genomen. Deze wedstrijd werd bij ons om half 7 uitgezonden dus voor ons was het een gewone werkdag. Waar hebben wij gekeken? In Viva, een mexicaans restaurant in Siem Reap. Het gebouw is oranje geverfd. Ik denk alleen niet dat ze dit speciaal voor het nederlands elftal hebben gedaan. Wedstrijd was niet al te best maar dat doet er ook niet toe. We hebben gewonnen. 2-0  Laat ik nu ook de einduitslag goed te hebben ingevuld. Ik moet nu oppassen dat ik zometeen niet met de prijzenpot ervandoor ga. Daar gaat dan mijn 29% aan belasting.

14062010035

5 thoughts on “Waar heb jij gekeken?

  1. Ik heb gekeken in de tent die we samen met de hele straat voor mijn huis hebben gebouwd. We hebben ook een pouletje met 25x EUR 2,50 waarvan 50% voor COLT (ongeacht de uitslag). Zeer bescheiden maar toch een stuk beter besteding dan 29% voor de belastingdienst 🙂

  2. Ik heb het de eerste helft volgehouden maar ben toen afgehaakt. Wat een drukte om een geldverslindend evenement! En dan dat gewauwel vooraf, achteraf en tijdens! Gelukkig is het niet ieder jaar!

  3. @marco: iedere euro is er weer. Geweldige actie. Ga zo door!
    @menno: Goede baas heb jij! Jan had het verkeerd voorspeld.
    @pa in ‘t Veld: U kan ook gewoon de tv aanzetten wanneer de wedstrijd begint. Hoeft u niet te luisteren naar alle experts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s