Reclame….

Jan en Pharry zijn de afgelopen weken in Battambang gebleven om een aantal zaken te coordineren. Jan houdt ook een weblog bij. Dus bij deze wil ik reclame maken voor zijn weblog. Bezoek zijn weblog en via dit blog kun je ook volgen wat hij zoal uitspookt. http://www.rondjeazie.web-log.nl09062010027

5 thoughts on “Reclame….

  1. Jan gaat volgende week naar Nederland. Je mag van mij aannemen dat ik geen berichten ga plaatsen over het leven in Numansdorp. Dus de komende 3 maanden zeker geen dubbele meldingen. In ieder geval dank voor het meedenken.

  2. Vanaf december zullen we jullie via een website/facebook/twitter/linkedin/weblog etc op de hoogte gaan houden, soms misschien iets dubbel maar het belangrijkste is dat je niet om het nieuws vanuit Battambang heen kan!

  3. Eerst is de vraag wanneer we dicht zijn (muur en poort) daarna zal er op 1 van de genoemde websites vast wel iets volgen over wanneer we open willen gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s