Waar is het water….

Ik heb al eerder vemeld dat we vrijwilligers begeleiden in diverse projecten. Een van deze projecten is de Floating School. Dit is een publieke school in Chong Kneas (floating village, 12 km buiten Siem Reap). Hier geven de vrijwilligers engelse les. We zitten nu in het begin van het regenseizoen dus het waterniveau is nog steeds erg laag. Sterker nog, er is nog helemaal geen water. Binnen 2 maanden zal deze school drijven en alle het land wat je nu op de foto ziet, zal onder water staan.

08062010024
08062010026

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s